Har du fått stopp i avloppet på Gotland?

God förmiddag och välkomna till mig och min blogg. Det har varit väldigt blåsigt och regnigt på Gotland den senaste veckan men i morgon ska det bli sol igen. Vädrets makter rår vi inte på men det jag helt säkert vet att man rår på, det är när det blir stopp i avloppet. Ibland kan det behövas lite mer intensiva stopp- i – avloppsåtgärder och det är då det är bra att kunna vända sig till ett företag som erbjuder en spolbil på Gotland för att få hjälp. Det finns ett företag som heter Tony Båtelssons Alltjänst och när man får hjälp av det här företaget och deras spolbil på Gotland kan även de mest svårartade stoppen i avloppen kommas till rätta med. Fråga mig, jag vet verkligen hur bra det är med denna spolbil på Gotland för jag hade att massivt stopp i avloppet och det var förstås oroväckande innan jag visste hur jag på bästa sätt skulle komma tillrätta med det. Som tur är berättade en granne till mig om det här företaget. Han är infödd gotlänning men det är inte jag. Min granne visste om att Tony Båtelssons Alltjänst kan hjälpa till med en spolbil på Gotland och det tipset får jag tacka honom så väldigt för. Givetvis är jag minst lika tacksam till att få hjälp av Tony Båtelssons Alltjänst och eftersom det här företaget har den här speciella tjänsten att erbjuda, det vill säga med en spolbil på Gotland, så tänker jag att det är bra om så många som möjligt får reda på att Tony Båtelssons Alltjänst finns. Det är förstås bra om du nu kommer ihåg det här företagets namn, för man vet ju aldrig när och om det uppstår en situation som gör att även du behöver hjälp av denna spolbil på Gotland. 

Du gillar kanske också...