Inga mer läckande vattenkranar

Hej på er alla läsare och riktigt trevligt att ni ville komma in här till bloggen även denna dag. Här i Norrtälje är vi inne i en period med regn och blåst, men min tillvaro har verkligen lysts upp nu sedan jag flyttade in i min villa. Det är en sådan frihet att äntligen få ha sitt egna hem. Det som var väldigt störande när jag flyttade in, det var de läckande vattenkranarna. Så irriterande! Jag kontaktade ett företag som heter Gränby VVS, en rörmokare i Norrtälje där jag bor. Jag börja de med att kontakta några olika företag inom branschen och tog offerter, och så berättade mina grannar Gittan och Bengt att de flera gånger genom årens lopp haft att göra med Gränby VVS, och de rekommenderade mig att anlita just denna firma. Jag klickade mig in på deras hemsida och läste mer om vad de kunde hjälpa till med, och så tog jag mitt beslut att låta de komma hit och åtgärda problemet. Grannarnas rekommendation och det låga priset var avgörande.  

 

Så bra det blev, och så fint det är att man som husägare, eller bostadsrättsinnehavare har en relation till bra och kompetenta företag inom just denna bransch. Förr eller senare behöver man ju hjälp med något inom värme, vatten eller sanitet. Nu vet jag att jag får den hjälpen, dessutom till en rimlig kostnad, när och om det behövs. Det här är en firma som jag nog tror att väldigt många fler än jag skulle kunna ha nytta av att anlita. Speciellt för oss i Norrtälje, Uppsala eller Knivsta. Nu slipper jag att stoppa öronproppar i hörselgångarna när jag tar min dagliga tupplur efter lunch på soffan. Det var riktigt irriterande förut att höra de läckande kranarnas droppande ljud. Ha det nu fint! 

 

Du gillar kanske också...