Få tillbaka bilen så gott som ny!

Hej alla läsare! Idag tänkte jag prata om något jag inte brukar göra, nämligen om bilar, eller närmre bestämt om en bilverkstad i Sjöbo, Tomelilla och Ystad. Det är Lasses Däck och Service Lövestad som får uppmärksamheten i dagens inlägg. Det är nämligen så att jag har ett ganska stormigt förhållande till min bil. Det är en Saab som har hängt med mig i över femton år nu, och jag vill inte skiljas från den, trots att jag ibland bara vill lämna in den på skroten. Den är trots allt en väldigt nära följeslagare som har varit med mig genom många resor och kriser i livet. Den har gått sönder lite då och då, som bilar gör. Det har varit bromsskivor som ska bytas, kamremmar och en gång behövde växellådan bytas ut. Men det är sånt man är beredd på som bilägare. Vill man ha en helt felfri bil, så får man köpa en ny och bara hoppas på det bästa. Det har inte jag råd med, och därför har jag verkligen velat se till att min bil kan få ett förlängt liv. Plus att jag verkligen gillar den också. Jag har under de senaste åren vänt mig till Lasses Däck och Service Lövestad, och detta är en bilverkstad jag verkligen kan rekommendera helhjärtat. Inlägget är inte sponsrat på något sätt, utan jag känner bara att jag vill berätta om företaget då jag bryr mig om er läsare och vill att ni ska vända er till bra firmor och företag. Den servicen och kunskapen som finns på Lasses Däck och Service är verkligen av högsta klass! Varje gång jag lämnat in bilen där får man ett toppenbemötande, och sen får man tillbaka bilen och den är som ny (nåja, så gott som i alla fall). Deras kunnande på verkstaden är riktigt stort, och det spelar ingen roll vilken modell eller märke man har på bilen. Här jobbar proffsiga bilmekaniker som gör allt för att hjälpa just dig och din bil. Hoppas att ni som läser inlägget lägger namnet på minnet, om ni någon gång behöver en bilverkstad i Sjöbo, Tomelilla eller Ystad!

Du gillar kanske också...